6 Ocak 2010 Çarşamba

Sentenced davulcusundan Yeni Grup: THE-MAN EATING TREE (ilk albüm yaza!!)

Sentenced'tan tanıdığımız Vesa Ranta ve Poisonblack ile tanıştığımız Janne Markus tarafından temelleri atılan The-Man Eating Tree tarafından şu günlerde bir kayıt duymasak da çıkaracakları albümleri hakkında 2010 için bir söz aldık. Grup şu günlerde açılan yeni sitesinde şarkı yazım sürecini tamamladıklarını, debut albümlerini en geç 2010'un ikinci yarısı gibi çıkarmak istediklerini açıkladı.


Grup hakkında bilgi vermek gerekirse, Grup tohumlarını Sentenced'ın dağılması sonrası Vesa Ranta'nın çalma motivasyonunu geri kazanması sonucu onun fikirleri etrafında, o ve onun çevresindeki müzisyenler tarafından kuruldu. Hatta bu kurulum sürecinde geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Sentenced gitaristi Miika Tenkula'nın da olduğu bilgisi grubun web sitesinde geçiyor. Vesa Ranta'nın Poisonblack'ten Janne Markus, Aaron Rantonen ve Reflexion'dan Mikko Uusimaa ile temasları sonucu kurulan gruba daha sonraları bu sene dağılan Embraze'de klavye çalan Heidi Maataa'nın ve yine dağılmış olan Fall of the Leafe'de vokalleri üstlenen Tuomas Tuominen'in  katılmasıyla kadro tamamlanmış oldu. 2009 baharında bir demo kayıt hazırlayan grup bunun neticesinde Cobra Records ile anlaştı.


Asıl önemli noktaya gelirsek; Grupta besteleri Aaron Rantonen'in katkılarıyla Poisonblack gitaristi Janne Markus yapıyor. Sözleri ise vokal Tuomas Tuominen yazıyor. Grup web sitesinde tarzını "atmosferik metal" olarak belirtmiş olsa da, grup elemanların şu ana kadar bulundukları grupların tarzlarını göz önünde bulundurduğumuzda çıkacak işin "gothic metal"'e yakın birşey olabileceğini söyleyebiliriz sanırım.


Grubun kadro'sunu liste halinde yazmak gerekirse, şu şekilde:

Tuomas Tuominen (ex-FALL OF THE LEAFE) - Vokaller
Janne Markus (POISONBLACK) - Gitar
Aaron Rantonen (LASTEN JUNA) - Gitar
Mikko Uusimaa (REFLEXION) - Bass
Heidi Määttä (ex-EMBRAZE) - Klavye
Vesa Ranta (ex-SENTENCED) - Davul


Grubun resmi sitesihttp://www.themaneatingtree.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder