2 Eylül 2009 Çarşamba

To/Die/For yeniden bir arada...

Nisan ayında dağıldıklarını açıklayan Finlandiyalı gothic metal grubu To/Die/For, haziran ayında bahsi geçen tekrar biraraya gelme dedikodularını doğruladı ve biraraya geldiklerini açıkladı. (Temmuz 2006)

Daha önce nisan ayında yaptıkları açıklamada grubun vokalisti Jape Peratalo yaşadığı sıkıntılardan dolayı artık dinlenmesi gerektiğini, 2006'dan beri sadece bir şarkı kaydedebildiklerini, diğer hazırlanan bestelerde ise anlaşmazlıklar yaşandığını ve artık herkesin kendi yoluna gideceğini söylemişti. Ve sözlerini "kim bilir belki bir gün To/Die/For tekrar.." diyerek noktalamıştı.

Ayrıca Ağustos'da tekrar stüdyo'ya giren gruptan Jape (vokal) ve Tonmi (davul) yaptıkları açıklamalarda, yeni kadroda sadece bir gitaristin olacağını ve yeni albümün biraz yeni, daha az gitara dayalı olacağından bahsettiler. Halen yeni gitaristin kim olacağını belli olmadığını ve beste çalışmalarına devam ettiklerini yineleyen Jape ve Tonmi, her albümde yaptıkları coverın bu albümde Duran Duran'ın "Of Crime and Passion" şarkısına geleceğini şimdiden şarkıyı sevenlere müjdeledi.

Not: Grup 2006 yılında yayınladıkları beşinci stüdyo albümleri olan "Wounds Wide Open" dan beri yeni bir çalışma yayınlamış değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder